Over onze school

Stralend

Iemand die goed in z’n vel zit, gaat stralen. Of sprankelen. Of schitteren. Dat willen we zien. En niet alleen bij onze leerlingen. Ook bij onze collega’s, bij ouders en anderen met wie we samenwerken. Een stralende glimlach werkt aanstekelijk. Zo willen wij de kinderen en volwassenen om ons heen aansteken met ons enthousiasme, onze overtuigingen en ons denken in mogelijkheden. Wij geloven en dat stralen we uit.

Lef

Lef betekent hart, moed. Dat zegt veel over ons. We zijn moedig genoeg om keuzes te maken. En daarvoor te staan. Je moet dingen uitproberen, anders kom je niet vooruit. We helpen onze leerlingen om daarmee te oefenen. Bij ons kan dat veilig. En als je struikelt helpen wij je overeind. We begrijpen trouwens ook dat we aangesproken worden op onze keuzes. We leggen graag uit waarom we die maken. We staan er met hart en ziel achter.

Op elkaar bouwen

Bouwen doe je samen. Daarvoor moet je elkaar vinden en vertrouwen. Als collega’s, met je leerlingen, met ouders en anderen. Wij waarderen eigen wijsheid. De keuzes die je maakt en de dingen die je doet en laat zien. Zo kijken we naar onze leerlingen en zo kijken we ook naar ons team. Want we weten zeker dat iedereen groeit door waardering en dat we zo samen bouwen aan een schitterende toekomst.

Echt

Ieder mens heeft een kern. Het zelf. En dat zit diep van binnen. Daar zitten ook je drijfveren; je wensen, je dromen en je geloof. Wij willen ontdekken wie je echt bent, want dan kunnen we je helpen om het leven te leiden dat je zelf wilt. Dat vraagt van ons dat we de tijd nemen voor onze leerlingen en voor elkaar. Dat we elkaar ondersteunen en ook kritisch durven zijn en vragen blijven stellen. Wat is het fijn als je gezien wordt voor wie je echt bent.

Vooruitstrevend

Wie kiest voor het onderwijs, doet dat uit passie en overtuiging. Als je dagelijks bij je leerlingen groei ziet, besef je dat het een vaste waarde is in je werk. We realiseren ons ook dat we ons moeten verbinden om groei te stimuleren. Allereerst met onze leerlingen en hun ouders. Maar de wereld is groter. We willen ook een goede band met de samenleving en met het bedrijfsleven. Daar komen onze leerlingen later terecht.

Rosanne Schuurman

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

“Etiam rhoncus maecenas tempus,
tellus eget condimentum rhoncus,